• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Μονοκατοικία στα Ευαγγελικά

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SD42 Τιμή Πώλησης: 280000 € Περιοχή: Ευαγγελικά Εμβαδό: 218 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 400 m² Όροφοι / Πατώματα: 3 Υπνοδωμάτια: 5 Μπάνια: 2 Χώροι Στάθμευσης: 1 Θέρμανση: Ατομική Έτος Κατασκευής: 1990 Προσανατολισμός: Βόρειος

SD42: Πωλείται μονοκατοικία - μεζονέτα συνολικού εμβαδού 218 τ.μ., με υπόγειο εμβαδού 73 τ.μ., σε οικόπεδο 400 τ.μ., στα Ευαγγελικά Κατερίνης. Στο 1ο επίπεδο (ανώγειο) έχουμε άνετο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το 2ο επίπεδο αποτελείται από διάδρομο, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Και τα δύο επίπεδα διαθέτουν άνετες βεράντες. Ο υπόγειος χώρος αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο, το λεβητοστάσιο, και κλειστό χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο. Το σπίτι διαθέτει κήπο περιμετρικά, με κιόσκι, γκαζόν, καλλωπιστικά δέντρα και φυτά. 

Τα πατώματα της οικίας είναι από μάρμαρο και ξύλο. Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με συνθετικά κουφώματα και σίτες. Η θέρμανση λειτουργεί με λέβητα πετρελαίου ενώ υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας για την παροχή ζεστού νερού.

Το σπίτι βρίσκεται εντός της περιοχής των Ευαγγελικών, σε απόσταση 15 λεπτών (με τα πόδια) από το κέντρο της Κατερίνης.

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate