• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Ενοικιάζεται Κατάστημα στα Ευαγγελικά

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: RST20 Τιμή Ενοικίασης: 1950 € Περιοχή: Ευαγγελικά Εμβαδό: 290 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 391 m² Όροφοι / Πατώματα: 3 WC: 2 Χώροι Στάθμευσης: 5+ Έτος Κατασκευής: 1980 Ανελκυστήρας: Ναι Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός Κατοικίδια: Ναι

RST20: Επί της οδού Δαγκλή αρ. 1, στα Ευαγγελικά Κατερίνης, εκεί όπου από το 1980 στεγάζεται η επιχείρηση εμπορίας ξηρών καρπών "ΑΒΑΚΙΑΝ", ενοικιάζεται η επιχείρηση ή και το κτήριο μεμονωμένα, συνοδευόμενο από ανοιχτό χώρο στάθμευσης.

Το κατάστημα αποτελείται από ισόγειο χώρο 96 τ.μ. με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 50 τ.μ., μεσοπάτωμα 48 τ.μ. και υπόγειο αποθηκευτικό χώρο 96 τ.μ.. Μεταξύ υπογείου, ισογείου και μεσοπατώματος λειτουργεί ανελκυστήρας φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων. Ο χώρος στάθμευσης έχει εμβαδόν 250 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα επτά αυτοκίνητα. Η επιχείρηση διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και επαγγελματικά ψυγεία που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση προϊόντων.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκματαλλευτεί τη σημαντική επαγγελματική ιστορία της επιχείρησης, που παραμένει γνωστή στην τοπική κοινωνία. Η γεωγραφική θέση του κτηρίου είναι εξαιρετική αφού βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μουσικό Ωδείο Κατερίνης και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και σε απόσταση 500 μ. από το Δημαρχείο Κατερίνης.

Η μίσθωση δύναται να περιλαμβάνει το σύνολο του εξοπλισμού της υπάρχουσας επιχείρησης. Σε διαφορετική περίπτωση, η μίσθωση θα αφορά μόνο στις κτηριακές υποδομές και στο χώρο στάθμευσης.

Οι εγκαταστάσεις αυτού του ακινήτου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες εκμετάλλευσης για ποικίλες δραστηριότητες, καθώς και για τη συνέχεια της υπάρχουσας μακρόπνοης επιχειρηματικής δραστηριότητας, που έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου. 

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate