• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Ενοικιάζεται Κατάστημα στην Κατερίνη

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: RST18 Τιμή Ενοικίασης: 2300 € Περιοχή: Κέντρο Εμβαδό: 238 m² Όροφος: Ισόγειο Χώροι Στάθμευσης: 2 Θέρμανση: Ατομική Μέσο Θέρμανσης: Ρεύμα Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός

RST18: Ενοικιάζεται το πρώην υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού αρ. 32, Κατερίνη. Αποτελείται από ισόγειο 238 τ.μ. και υπόγειο 123 τ.μ.. Η πρόσοψη του καταστήματος είναι 10 μ..

Διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, ξεχωριστό μικρό χώρο κουζίνας και δύο wc. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ανελκυστήρα φορτίων μεταξύ υπογείου και ισογείου. Σημειώνεται ότι, η χρήση μεγάλου τμήματος του ανοιχτού χώρου εμπρός του καταστήματος, καθώς και δύο θέσεις στάθμευσης οχημάτων ανήκουν στο κατάστημα. Ενοικιάζεται όπως εμφανίζεται, με εξοπλισμό ψύξης/θέρμανσης, ντουλάπες, ψευδοροφή, φωτισμό, κ.ά..

Βρίσκεται σε κεντρικό κόμβο της Κατερίνης με μεγάλη προβολή, σε απόσταση 150 μ. από τα ΚΤΕΛ και 450 μ. από την Πλατεία Ελευθερίας της πόλης. Η περιοχή είναι γεμάτη από εμπορικά καταστήματα.

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate