• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon
LeoRealEstate
LeoRealEstate
1
2

Προφίλ

Το κτηματομεσιτικό γραφείο LeoRealEstate εδρεύει στην Κατερίνη. Από το 2000 παρέχουμε λύσεις για τη διαχείρηση και την κάλυψη αναγκών πώλησης, αγοράς ή μίσθωσης παντός είδους ακινήτου. Με συνέπεια και υπευθυνότητα στοχεύουμε στην άριστη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Στις υπηρεσίες που παρέχουμε συμπεριλαμβάνονται η εκτίμηση, η διαφήμιση και προώθηση ακινήτων, η έρευνα αγοράς, η μελέτη αξιοποίησης ακινήτων, η διαπραγμάτευση και η συμβουλευτική.

 

Ιστορικό

Ξεκινήσαμε το έτος 2000, υπό την επωνυμία “Ειρήνη Λ. Παντικίδου” και με διακριτικό τίτλο “Ευρωμεσιτική”. Εργαστήκαμε σκληρά, ώστε να επιτύχουμε τους βασικούς αρχικούς μας στόχους. Όλα αυτά τα χρόνια, αποκτήσαμε γνώσεις, πείρα και δεξιότητες ανεκτίμητης αξίας, μέσα από μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Το έτος 2014 αλλάζουμε, η επωνυμία μας είναι πλέον “Γεώργιος Λ. Παντικίδης” και ο διακριτικός μας τίτλος “LeoRealEstate”. Ανακαινίζουμε το γραφείο μας και εκσυγχρονίζουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Αποκτούμε τη δική μας ιστοσελίδα (www.leorealestate.gr) και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα διαφήμισης και προώθησης ακινήτων. To έτος 2015 γινόμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφιση ακινήτων στον νομό Πιερίας. Θέτουμε συνεχώς νέους στόχους και βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην ιστοσελίδα μας, τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια προβάλονται μέσω αρχείου του λογισμικού Google Earth. Έτσι, παρέχεται στον ενδιαφερόμενο, πλήρης και ποιοτική εικόνα του σχεδίου, αλλά και της τοποθεσίας του ακινήτου. Και συνεχίζουμε… το έτος 2016, γινόμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί στον νομό Πιερίας, που προσφέρουμε την εικονική περιήγηση (virtual tour) ως μέσο προβολής και διαφήμισης ακινήτων. Μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά και ιστοσελίδων προώθησης ακινήτων, όπως spiti360.gr, spitogatos.gr, κ.ά,. προσφέρουμε την πιό ρεαλιστική και λεπτομερή προβολή ακινήτων, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη δυνατή πληροφόρηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα γραφεία σε όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό, για την ταχύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Δεν σταματάμε εδώ, επιμένουμε, συνεχίζουμε με σκοπό και αποφασιστικότητα να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Οι νέες τάσεις στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά του ακινήτου αποτελούν για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για ευελιξία, προσαρμογή και εξέλιξη.