• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
Google+ icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Πολυκατοικία στο Προσήλιο

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SO13 Τιμή: 275000 € Περιοχή: Προσήλιο Εμβαδό: 435 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 574 m² Όροφοι / Πατώματα: 5 Υπνοδωμάτια: 7 Μπάνια: 6 Χώροι Στάθμευσης: 2 Θέρμανση: Κεντρική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 2000 Ανελκυστήρας: Όχι Προσανατολισμός: Νότιος

SO13: Προς πώληση, πολυκατοικία στο Προσήλιο Πιερίας, με απεριόριστη θέα, με ημιτελές διαμέρισμα σοφίτας 65 τ.μ., ημιτελή οροφοδιαμερίσματα 1ου και 2ου από 120 τ.μ., ανώγειο διαμέρισμα 62 τ.μ., υπόγειο 68 τ.μ., επί οικοπέδου 574 τ.μ..

Στο ανώγειο, έχουμε διαμέρισμα με δική του ανεξάρτητη είσοδο, σαλοτραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, δωμάτιο και μπάνιο. Έχουμε επίσης, την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας με χώρο υποδοχής και πρόσβαση στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο και στα ανώτερα επίπεδα.

Στον 1ο και 2ο όροφο έχουμε πανομοιότυπα οροφοδιαμερίσματα, το καθένα από τα οποία διαθέτει μεγάλο χώρο σαλοτραπεζαρίας με φανταστική θέα και εγκατάσταση για τοποθέτηση εστίας, τρία δωμάτια, δύο μπάνια και μπαλκόνια εμπρός και πίσω. Στη σοφίτα έχουμε ενιαίο χώρο και κλειστούς βοηθητικούς χώρους.

Το υπόγειο της οικοδομής διαθέτει ενιαίο χώρο και κλειστό λεβητοστάσιο.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει κήπο εμπρός με καλλωπιστικά δέντρα και φυτά, κήπο πίσω με γκαζόν και δέντρα, σκεπαστό χώρο στάθμευσης στην πλαϊνή πλευρά της οικοδομής.

Το ακίνητο συνοδεύει σύστημα φωτοβολταϊκών με μέσο υπολογισμένο εισόδημα 300€/μήνα, για τα επόμενα 15 χρόνια.

Όλες οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα των διαμερισμάτων είναι διπλής υάλωσης με γερμανικά συνθετικά κουφώματα και σίτες. Για την αποπεράτωση των διαμερισμάτων 1ου, 2ου και σοφίτας, απομένουν οι εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων στα πατώματα, η εγκατάσταση ειδών υγιεινής στα μπάνια, η ολοκλήρωση των μπαλκονιών με κάγκελα, η τοποθέτηση ηλεκτρικών διακοπτών, η εγκατάσταση της κουζίνας και εσωτερικών κουφωμάτων.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα, σε γειτονιά με αρκετές όμορφες κατοικίες, σε κοντινή απόσταση από σχολεία και εμπορικά καταστήματα, σε απόσταση 5 χλμ από την Κατερίνη.   

   

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate