• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Μεζονέτα στο Ελατοχώρι

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SM4 Τιμή Πώλησης: 185000 € Περιοχή: Ελατοχώρι Εμβαδό: 149 m² Εμβαδό Οικοπέδου: 500 m² Όροφοι / Πατώματα: 3 Υπνοδωμάτια: 2 Μπάνια: 2 Χώροι Στάθμευσης: 1 Θέρμανση: Ατομική Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 2002 Ανελκυστήρας: Όχι Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

SM4: Πωλείται μονοκατοικία - μεζονέτα, τριών επιπέδων, 149 τ.μ., στο Παλαιό Ελατοχώρι Πιερίας. Χτισμένη με ιδιαίτερη έμφαση στη γερή κατασκευή, αλλά και στην αισθητική που ταιριάζει αρμονικά το αρχοντικό με το παραδοσιακό στυλ της περιοχής, η κατοικία αυτή διαθέτει: σαλοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, ενιαίο χώρο με κλειστό μαντεμένιο τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Όλοι οι χώροι έχουν φυσικό φωτισμό. Οι χώροι της σαλοτραπεζαρίας και των υπνοδωματίων παρέχουν πρόσβαση σε βεράντες με εξαιρετική, ανεμπόδιστη θέα. 

Βασικό χαρακτηριστικό της κατασκευής αποτελεί η χρήση της πέτρας, που επενδύθηκε εξωτερικά και εσωτερικά, σε τοιχοποιία από τούβλο και προσφέρει έτσι ισχυρή μόνωση στο σπίτι. Όλες οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με σύγχρονα, ξύλινα κουφώματα από Αφρικανική ξυλεία Meranti, με σίτες. Η θέρμανση του σπιτιού παρέχεται από λέβητα πετρελαίου.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει κήπο με γκαζόν, καλλωπιστικά δέντρα και φυτά. Επιπλέον, υπάρχει ανοιχτός χώρος εντός της αυλής για τη στάθμευση οχημάτων. Η κατοικία διαθέτει σύστημα συναγερμού.

Πωλείται με τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

  

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate