• Ελληνικά
  • English

23510-26300

Facebook icon
RSS icon
YouTube icon

Πωλείται Διαμέρισμα στην Κατερίνη

Χαρακτηριστικά

ID Ακινήτου: SA104 Τιμή Πώλησης: 79000 € Κοινόχρηστα: 0 €/Μήνα Περιοχή: Πάρκο - Αγία Τριάδα Εμβαδό: 89 m² Όροφος: 1ος Όροφοι / Πατώματα: 2 Υπνοδωμάτια: 2 Μπάνια: 1 Χώροι Στάθμευσης: 0 Θέρμανση: Αυτόνομη Μέσο Θέρμανσης: Πετρέλαιο Έτος Κατασκευής: 1976 Κατάσταση: Ανακαινισμένο Ανελκυστήρας: Όχι Προσανατολισμός: Νότιος Ενεργειακή Κλάση: Η

SA104: Επί της οδού Παλαιού Καταφυγίου αρ. 6, στην Κατερίνη, πωλείται ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου διπλοκατοικίας, καθαρού εμβαδού 89 τ.μ.. Αποτελείται από σαλόνι, χολ, κουζίνα, δύο δωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει μπαλκόνι στη νότια πλευρά της οικοδομής. Το μικτό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 111 τ.μ. Κάτω από το διαμέρισμα υπάρχει ένα διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου. Επάνω από το διαμέρισμα υπάρχει κεραμοσκεπή. Εντός του οικοπέδου υπάρχει μία ακόμη διπλοκατοικία που έχει πρόσωπο στο Βορρά.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ωρομέτρηση. Ο λέβητας πετρελαίου είναι κοινός για τα δύο διαμερίσματα της οικοδομής. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και laminate, οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα είναι διπλής υάλωσης με κουφώματα αλουμινίου. Στο μπαλκόνι υπάρχουν τέντες. Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, από εμπορικά καταστήματα, σχολεία, αλλά και από το κέντρο της πόλης.  

Τηλέφωνο άμεσης υπόδειξης: 6974607524 - Γεώργιος Λ. Παντικίδης

Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ.

LeoRealEstate